Edvard övningskör med Ordförande Max

10 Medlemmar – Antaget av UNF Jönköping

Ja, det stämmer, jag tar på mig att övningsköra med Max Johansson om någon klarar av min utmaning. Jag har erfarenhet av att vara handledare sen innan och har med fast hand stöttat två andra rörelsevänner i sin resa mot körkortet.

En gång i veckan i ett halvår får Max tillgång till mina goda råd, min sambos trafiksäkra bil och mitt handfasta ledarskap. Har han inte körkort efter det så blir jag väldigt förvånad.

What’s in it for you? Om inte ordförandens mobilitet räcker som motivation så slänger jag in en extra treat. Om du tar dig till Stora Essingen dagtid för en av våra första körlektioner så får du sitta med i baksätet. OBS då kommer vi öva på krypkörning, start i backe och inre och yttre säkerhetskontroll då en aldrig ska utsätta en medpassagerare för onödiga risker! Men om du vill uppleva några av Max första stapplande steg som medtrafikant så är detta en gyllene chans.

Anta utmaningen